Merevedési zavar kezelése

( megoldások a potens pillanatokért )

 
A potenciaproblémák nem csak a nemi életre vannak befolyással, hanem a párkapcsolatot és mindkét fél önbizalmát is alááshatják. Éppen ezért, ha egyre gyakrabban kudarc éri az ágyban (vagy éppen ahol), akkor fontos, hogy minél hamarabb megoldást keressen a merevedési zavarra. Ha gyakori a panasz, érdemes kivizsgáltatnia magát, nem áll-e valamilyen alapbetegség a potenciaprobléma mögött, amit szintén kezelni kell.

A merevedési zavarok kezelési lehetőségei:

Természetes alapanyagú potencianövelők

Az egyik legjobb – ha nem éppen a legjobb – megoldást jelentik sok potenciazavarral küzdő férfi számára. A természetes potencianövelők előnyei:
  • A legtöbb esetben stabil erekciót eredményeznek, hatékony megoldást kínálva a merevedési zavarok többségére. Használatukkal újra erőtől duzzadhat a nemi élet!
  • Nem okoznak függőséget, akkor sincs probléma, ha csak időszakosan, vagy éppen néhány alaklom erejéig vetné be a pozitív hatást. Ugyanakkor hosszan tartó használatuk előtt sem áll akadály.
  • Fiataloknál és idősebb korban is alkalmasak a merevedési zavarok kezelésére.
  • Fokozzák a nemi vágyat, megnövelve a harci kedvet.
  • A megfelelő minőségű erekciónak hála a pénisz vastagabb, hosszabb és keményebb lesz.
  • Nem csak, hogy megoldják a merevedési zavarok többségét, de jó eséllyel meghosszabbíthatják az együttlét időtartamát, sőt, megadhatják a több egymást követő aktus lehetőségét.
  • Mivel természetes alapanyagokat tartalmaznak, így mellékhatásoktól mentes a használatuk.
 Gold Power potencianövelő 
Gold Power potencianövelő
 
Néhány dologra azonban érdemes odafigyelnie, ha a természetes alapanyagú potencianövelők mellett dönt. Ha interneten keresztül vásárol ilyen terméket, akkor győződjön meg róla, hogy az adott készítmény rajta van-e az OÉTI bejelentett étrendkiegészítőinek a listáján! Ezzel kiszűrheti az illegális, kétes eredetű szereket. Emellett fontos az is, hogy csak valós, működési engedéllyel rendelkező webáruházból rendeljen potencianövelőt! A biztonságos termékhasználatot fokozza azzal is, ha ellenőrzi a termék összetevőit, hogy nem allergiás-e valamelyikre!
 

Potencianövelő gyógyszerek

A gyógyszerek sok esetben segítenek ugyan, viszont alkalmazásukkor esetenként súlyos mellékhatásokat is okozhatnak! Ráadásul egyes betegségek esetén eleve nem is szedhetőek, és egyes gyógyszerek szedése is kizáró ok! Ha mégis a potencianövelő gyógyszerek szedése mellett dönt, akkor semmiképpen se rendeljen az internetről, illegális webáruházakból! A potencianövelő gyógyszerek szedése előtt vizsgáltassa ki magát orvosával, és csak orvos által receptre felírt készítményt szedjen!
 
Potencianövelő gyógyszer
 

Pszichoterápia

Sok esetben (főleg fiatalabb korban) lelki problémák állnak a merevedési zavar mögött. A munkahelyeken elvárt szinte teljesíthetetlen követelmények, a jövő bizonytalansága és a kapcsolati stresszhelyzetek merevedési zavarokat okozhatnak. A probléma pszichológus segítségével is kezelhető, ez azonban sokszor több hónapon át tartó, heti rendszerességű terápiás ülést igényel.
 
pszichoterápia
Pszichoterápia
 

Péniszpumpa

A péniszpumpa szivattyús elven működik. A műanyagból készült, henger alakú eszközt a péniszre kell illeszteni, és a pumpa használatával a légnyomás lecsökken, ami miatt vér árad a péniszbe. Elég bizarr, nem? Mindenesetre így kialakul az erekció. Elvileg. Gyakorlatban ugyanis sok esetben mégsem hoz igazi megoldást a péniszpumpa. A hatás sokszor csak rövid ideig tart, péniszgyűrűvel kombinálva valamennyire elnyújtható a merevedés. A péniszpumpának vannak veszélyei is, túl intenzív vagy gyakori használata súlyos szövetkárosodásokhoz vezethet! Sokan pedig ódzkodnak a pumpa használatától, ami teljesen érthető.
 
péniszpumpa
Péniszpumpa
 

Péniszimplantátum

Ha az egyszerűbb megoldások nem hoznak sikert, akkor a péniszimplantátum beültetése jöhet szóba. Ijesztően hangzik, de a jó hír, hogy a pénisz külső megjelenésén mindez mit sem változtat, és nem csak a partner kielégítésére válik így alkalmassá a tulajdonosa, hanem az ő kéjérzete és a magömlés képessége is megmarad. Többféle típusú péniszimplantátum létezik. Az egyszerűbb típusú (és alacsonyabb árú) megoldások merev helyzetben rögzítik a péniszt, ami okozhat némi kellemetlenséget (bár nadrágot viselve ez kívülről elvileg nem látszik), a modernebb, folyadékpumpás implantátumok ernyedt állapot produkálására is képesek. Fontos tudni, hogy mint minden műtéti technikának, így a péniszimplantátum beültetésének is vannak veszélyei és szövődményei.
 
 
Péniszimplantátum 
 
 
A fenti módszerek közül valamennyi alkalmas lehet a merevedési zavarok átmeneti, vagy végleges kezelésére, ha azonban a kezelés árát, biztonságát és hatékonyságát egyaránt szem előtt tartjuk, akkor a természetes alapú potencianövelő szerek jelenthetik sok ember számára a legjobb választást.