Elixir

Megrendelés

4 500 Ft

doboz

 
Az Elixir csepp egy maximálisan természetes növényi kivonatokat tartalmazó étrendkiegészítő készítmény, mely a női libidó fokozására szolgál.
 
A csepp, összetevőinek köszönhetően, visszaállítja a női libidót, élénkíti, fokozza a női nemi vágyat. Előnye, hogy teljesen semleges színű és illatú, ezért bármilyen folyadékban használható, így alkalmazása is rendkívül egyszerű és a hatás szinte azonnal érezhető.
 
A termékben található aktív hatóanyagok olyan gondosan válogatott gyógynövényektől származnak, amelyekről köztudott, hogy nagyon jó hatással vannak a női nemi vágyra. Természetességének köszönhetően teljesen kizárhatóak a mellékhatások is.
 

Főbb összetevök:

  • Orvosi angyalgyökér(Angelica sinensis): a főképp a saláták alapanyagául szolgáló növény gyökere, jó hatással van a nőiségre, valamint vitaminokban rendkívül gazdag: A, B1, B12, E, biotin.
  • Kínai kúszómagnólia (Schisandra chinensis): más néven a titokzatos ötízű bogyó, mely Kínában az egyik legfontosabb gyógynövény, amit már több mint 2000 éve használnak a hagyományos orvoslásban. Gazdag ásványi anyagokban, alapvető olajokban és vitaminokban: C és E.

Alkalmazása:

2 csepp Elixirt kell egy pohár folyadékban elkeverni (tea, kávé, víz), majd elfogyasztani, 20-30 perccel az aktus előtt.
 

Összetevők:

  • tisztított víz, porított kínai angolgyökér 20:1 kivonat (Angelica sinensis),
  • porított kínai kúszómagnólia gyümölcs 10:1 kivonat (Schisandra chinensis).

Hatóanyag a napi adagban (5 csepp):

  • Orvosi angyalgyökér (Angelica sinensis): 120mg
  • Kínai kúszómagnólia gyümölcs (Schisandra chinensis): 120mg Ebből schisandrin: 2,4mg
Nettó tömeg: 10 csepp (5ml)
 
FIGYELMEZTEÉS: 18 év alatt, várandós és szoptató anyáknak nem ajánlott a fogyasztása. Gyermekek elől elzárva, hűvös, száraz helyen tárolandó! Az Elixir egy étrend-kiegészítő, így nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget! 

Országos Élelmezési és Táplálkozástudományi Intézetnél regisztrált készítmény
OETI szám: 15040/2014