Virility Max Plus

Megrendelés

4 290 Ft

doboz

 

A doboz 4 db kapszulát tartalmaz.

A Virility Max Plus kapszula kúraszerő használata helyre állíthatja, növelheti a potenciát, lerövidítheti az aktusok közötti időtartamot. Segíthet az idegrendszeri kimerültség és a fáradság leküzdésében, így mind mentálisan, mind fizikailag lényegesen javul a terhelhetőségük mindazoknak, akik szedik a Virility Max-ot. 

Használati javaslat

A kapszulát kb. 30 perccel az aktus előtt ajánlott bevenni. Az üres gyomorral való bevétel segíti a gyorsabb felszívódást és hosszabban tartó hatást. Hatása rövid időn belül, kb. 30 percen belül érzékelhető és több napig (5-6 nap) is eltarthat. A szexuális zavarokkal még nem küzdő férfiak esetében is javulhat a szexuális teljesítmény használatakor, kortól és fizikai állapottól függően.
 
Magas vérnyomás esetén használata óvatosságot igényel!
 
Ez a termék nem gyógyszer, hanem egy nagyon komoly, összetett táplálék kiegészítő formula, amely az ajánlott használat esetén meglepően jól fejti ki hatását, ami által nagyon sok olyan férfinak tud hatásos magabiztosságot adni, akik esetlegesen potencia zavarokkal küzdenek vagy csak, egyébként rendben lévő férfiasságukat szeretnék még jobban felturbózva, felejthetetlen együttlétet nyújtani partnerüknek, mindamellett, hogy ez a fantasztikus kapszula a mindennapi terhelhetőséget is roppant pozitívan befolyásolja.
 
A VIRILITY MAX kapszula természetes anyagokból öszeállított készítmény ami kémiai anyagokat egyáltalán nem tartalmaz.

Összetétel:

  • Cinnamonum Cassia,
  • Brassica Juncea,
  • Panax Ginseng,
  • Rhodiola Rosea,
  • Gelatine capsule,
  • Lepidium Meyeni