XXL Powering Emperor

Megrendelés

5 490 Ft

doboz

 

A csomagolásban 4 db tabletta található.

Milyen hatást vált ki az XXL Powering?

A megfelelő helyzetben hamar beindul a merevedés és sokáig tart, segítségével megfelelően befolyásolhatja az ejakuláció időpontját, illetve a két együttlét közötti újratöltődési idő lecsökken. A libidó többszörösére emelkedik. A hímvessző jól láthatóan megnövekszikmerevedés alatt. A mindennapi kondíció javulása.

Az XXl Powering pozitívan befolyásolja a keringést és a stresszre való válaszreakciónkat, segítségével kézben tartható az ellenőrzés, a tesztoszteron szintet megemeli, óvja a szívet, segít a központi idegrendszer működésének helyreállításában, növeli a mentális és testi teljesítményt.
 

XXL Powering alkalmazása:

Az XXL Poweringet a nemi együttlétet megelőzően kell alkalmazni, segítségével hamar elérhető a kívánt eredmény, ám az összetevők fokozatos felszívódása miatt az eredmény 3-4 napra is kiterjedhet.
 

Kiknek javasoljuk az XXL Poweringet?

Ajánlott azok számára, akik problémamentes nemi életet és több önbizalmat szeretnének, illetve akiket életvitelükből kifolyólag több stressz ér és ez hátrányosan befolyásolja nemi téren az teljesítőképességüket.
Javallott továbbá azoknak, akiket koruk előrehaladtával erekciós gondokkal küzdenek, illetve az összes férfinak, akik partnerüket egy felejthetetlen élménnyel szeretnék megajándékozni.
 

Az XXL Powering alkotóelemei:

  • Ginzeng (Panax Ginseng) A ginzenoidok a stressz következtében fellépő hatásokat hárítják el, fokozzák a mentális és testi teljesítményt.
  • Goji bogyó (Lycium Chinesis) A goji növeli a potenciát és a nemi teljesítőképességet. Megóvja a sprema sejteket. Bizonyított, hogy fokozza a nemi energia centrumaként emlegetett mellékvese teljesítményét.
  • Aranygyökér (Rhodiola Rosea) Állítólag aki aranygyökérből készült teát iszik minden nap, az akár 100 évig is élhet. Depressziót és daganat kialakulását megakadályozó, szívet megóvó hatásával a Kelet-Európában és Ázsiában élő emberek több ezer éve tisztában vannak. Serkenti a keringést és a központi idegrendszer működését. Balanszíroz.
  • Fahéj (Cortex Cinnamon) Gyökerét több száz éve alkalmazzák a Távol-Keleten. Kizárólag árnyas helyen terem. A mentális és testi kondíciót javítja, nemi vágyfokozó. Nem csupán az emésztőszervre, de a szív- és érrendszerre, illetve a vércukor szintjére is pozitív befolyással van

Országos Élelmezési és Táplálkozástudományi Intézetnél regisztrált készítmény
OETI szám: 13433/2013